Strada Albișoara din Capitală va fi reabilitată din bugetul de stat

Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban. În cadrul discuțiilor, edilul Capitalei a mulțumit pentru cele 100 mln. de...

Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban. În cadrul discuțiilor, edilul Capitalei a mulțumit pentru cele 100 mln. de lei care au fost alocate pentru reparația drumurilor în urma rectificării bugetului public național. Părțile au discutat ca acești bani să fie direcționați pentru reabilitarea străzii Albișoara, a trotuarelor de pe străzile Pușkin, Bănulescu-Bodoni și alte străzi.

Ion Ceban a anunțat că toate spitalele municipale sunt dotate cu echipamentele de protecție necesare. De asemenea, s-a discutat despre îmbunătățirea situației din domeniul transportului public.

“Am subliniat importanța înnoirii parcului de autobuse și troleibuze din capitală, pentru a asigura servicii de transport calitative din partea municipiului prin intermediul întreprinderilor de transport municipale, spre beneficiul și confortul chișinăuienilor”, a anunțat președintele Igor Dodon.

 

In this article