Stela Jantuan, este de părerea că grupul lui Plahotniuc, nu vor reuși să obțină încrederea cetățenilor

Fost membru și fost deputat PDM, Stela Jantuan, este de părerea că grupul celor șase, care au părăsit Partidul Democrat, nu vor reuși să obțină încrederea cetățenilor....

Fost membru și fost deputat PDM, Stela Jantuan, este de părerea că grupul celor șase, care au părăsit Partidul Democrat, nu vor reuși să obțină încrederea cetățenilor. Declarația a fost făcută la o emisiune, la TV8, la care a participat și Vladimir Cebotari. Cel din urmă nu a avut o replică la aceste afirmații.

„Nu cred că grupul dvs va fi atât de credibil, orice identitate nu vă veți asuma, nu cred că acest grup poate să obțină credibilitate în societate”, a declarat Stela Jantuan

Jantuan mai spune că acest grup va avea o poziție agresivă față de PDM. „Acești trei, Candu, Cebotari și Sîrbu au fost portavoce a PDM și ei deja au trecut prin traininguri, știu când și cum trebuie să vorbească”, a spus mai Jantuan.

Miercuri, 19 februarie, șase deputați PDM, în frunte cu Andrian Candu, au părăsit Partidul Democrat din Moldova. Presa a scris că cei șase sunt oameni apropiați fostului lider PDM, Vlad Plahotniuc.

In this article

Join the Conversation