Ștefan Gligor: Am putea să rămânem fără opoziție, pentru că aceste partide, prin participarea la scenariile lui Plahotniuc, se vor discredita

Participarea PAS și PPDA la scenariile derulate de gruparea Candu-Șor din Parlament, controlată de oligarhul Vladimir Plahotniuc, ar putea duce la dispariția acestora de pe scena politică din...

Participarea PAS și PPDA la scenariile derulate de gruparea Candu-Șor din Parlament, controlată de oligarhul Vladimir Plahotniuc, ar putea duce la dispariția acestora de pe scena politică din Republica Moldova. Este opinia expertului în politici publice Ștefan Gligor, exprimată în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TV 8.

“Am putea să rămânem, într-o perioadă foarte scurtă de timp, practic fără opoziție politică, pentru că aceste partide, prin participarea la scenariile lui Plahotniuc se vor discredita”, a declarat Ștefan Gligor.

Amintim că PAS și PPDA au boicotat astăzi ședința Parlamentului, alături de grupul Pro Moldova și Partidul Șor. Acest a blocat intrarea în vigoare a mai multor proiecte de legi sociale, pentru care Guvernul este dispus să-și asume răspunderea. De asemenea, boicotul Alianței Sandu-Candu-Șor a blocat și venirea în Parlament a Procurorului general Alexandru Stoianoglo. Acesta urma să creară ridicarea  imunității parlamentare a lui Andrian Candu, dar și a altor deputați implicați în furtul miliardului.

In this article