Steagul Ucrainei a fost ridicat în centrul orașului Herson, în așteptarea soldaților ucraineni

Soldaţii ucraineni au intrat deja în zonele de periferie ale oraşului Herson, a anunțat un oficial local, la o zi după anunţarea retragerii trupelor ruse din oraşul-port situat...

Soldaţii ucraineni au intrat deja în zonele de periferie ale oraşului Herson, a anunțat un oficial local, la o zi după anunţarea retragerii trupelor ruse din oraşul-port situat în sudul Ucrainei. Între timp, localnicii au ridicat steagul ucrainean în mijlocul orașului. Pe de altă parte, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus că 40 de localități au fost eliberate de sub ocupația rușilor.

Steagul Ucrainei flutură din nou în centrul orașului Herson, după retragerea forțelor ruse, potrivit imaginilor apărute pe rețelele sociale

Locuitorii orașului sunt cei care au ridicat steagul, în așteptarea militarilor ucraineni, care se află deja la periferia Hersonului.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus că forţele ucrainene au eliberat 41 de aşezări, pe măsură ce avansează în sudul ţării. El a adăugat că există victime în rândul soldaților ucraineni, dar nu a specificat numărul lor.

In this article