Statul Israel modifică regulile de intrare pe teritoriul său

Statul Israel modifică începând cu luna august regulile de intrare pe teritoriul său, inclusiv pentru cetățenii Republicii Moldova. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, începând cu data de 1 august,...

Statul Israel modifică începând cu luna august regulile de intrare pe teritoriul său, inclusiv pentru cetățenii Republicii Moldova.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, începând cu data de 1 august, Israelul pune în aplicare sistemul ETA-IL https://israel-entry.piba.gov.il/ de verificare prealabilă și pre aprobare a intrării și șederii în Israel a cetățenilor străini.

Conform autorităților israeliene, de la 1 august, cetățenii străini ai statelor cu regim fără de viză nu vor putea intra pe teritoriul Statului Israel fără aprobarea prealabilă prin sistemul ETA-IL.

Doritorii de a ajunge în Israel pot depune chiar din aceasta lună solicitări în noul sistem și vor primi aprobarea care va rămâne valabilă timp de doi ani de zile. Până în luna august solicitările de verificare prin intermediul noului sistem vor fi gratuite, iar ulterior pentru același serviciu se va achita 120 de lei.

In this article