Starețul mănăstirii Cosăuți a fost găsit cu un cuțit înfipt în spate. Are nevoie urgentă de transfuzie de sânge

Gest de o cruzime inexplicabilă. Starețul mănăstirii Cosăuți a fost găsit cu un cuțit înfipt în spate în curtea lăcașului sfânt. Principalul suspect a fost găsit ulterior, strangulate...

Gest de o cruzime inexplicabilă. Starețul mănăstirii Cosăuți a fost găsit cu un cuțit înfipt în spate în curtea lăcașului sfânt.

Principalul suspect a fost găsit ulterior, strangulate într-o pădure din apropiere. Preotul a fost depistat de către alți slujitori ai bisericii în dimineața de 10 martie, iar la fața locului au intervenit de urgență polițiștii și medicii de pe ambulanță. La scurt timp, oamenii legii au depistat principalul suspect pe caz, spânzurat într-o pădure.

Oamenii legii spun că presupusul făptaș s-a dovedit a fi un localnic, care timp de un an a frecventat mereu slujba preotului. Starețul mănăstirii a fost dus la spital și operat de urgență de medicii din Soroca împreună cu o echipă de doctori venită la Chișinău. Potrivit directorului spitalului raional Soroca, Ella Ursu, în data de 11 martie, starea preotului rămâne a fi gravă, dar stabilă.

El este conștient și vorbește, însă are nevoie de transfuzie de sânge. În context, reprezentanții spitalului au venit cu un mesaj către oameni, să meargă să doneze sânge.

In this article