Standul serviciului vamal a atras sute de vizitatori

Exact ca și în anii precedenți, standul Serviciului Vamal din cadrul Orășelului European a atras sute de vizitatori, interesați de chipiurile, mostrele de obiecte contrafăcute și demonstrațiile de...

Exact ca și în anii precedenți, standul Serviciului Vamal din cadrul Orășelului European a atras sute de vizitatori, interesați de chipiurile, mostrele de obiecte contrafăcute și demonstrațiile de dresaj canin pregătite pentru aceștia, transmite Breaking News.

Oamenii veniți să celebreze Zilele Europei în Grădina Publică „Ștefan cel Mare” s-au adunat să admire unele dintre cele mai celebre exponate din cadrul Muzeului Serviciului Vamal. Este vorba despre peste o sută de chipiuri și berete ale instituțiilor de forță din întreaga lume, care au putut fi fotografiate și probate de către oaspeții Orășelului European.

Totodată, vizitatorii standului au fost interesați și de documentele vamale expuse, care datează din secolele XVIII – XIX.

De asemenea, aceștia examinau cu atenție și mostrele de obiecte contrafăcute, retrase de Vamă din circuitul comercial și folosite acum pentru instruirile de detectare a produselor contrafăcute.

Atenția vizitatorilor a fost captată și de câinii specializați ai Vămii. Atât copiii, cât și adulții au urmărit cu entuziasm demostrațiile de dresaj canin și de depistare a diferitor produse, prezentate de inspectorii chinologi ai Serviciului Vamal, împreună cu colegii lor patrupezi. Agilitatea câinilor Vămii i-a impresionat pe spectatori, care au făcut coadă pentru a se fotografia cu patrupezii.

In this article


Join the Conversation