Speluncă pentru consum de droguri, deconspirată de poliţişti

Polițiștii din sectorul Ciocana din au intrat în posesia unei informații operative, precum că într-un apartament din sec. Ciocana, proprietarii au organizat speluncă de consum a substanțelor narcotice,...

Polițiștii din sectorul Ciocana din au intrat în posesia unei informații operative, precum că într-un apartament din sec. Ciocana, proprietarii au organizat speluncă de consum a substanțelor narcotice, transmite Breaking News.

În acest context polițiștii au desfășurat un șir de măsuri, acumulând probe concludente în privința persoanelor implicate în organizarea consumului de substanțe narcotice cât și comercializarea lor. Aceștea s-au dovedit a fi, doi frați de 26 și 40 ani, care în locuința proprie au organizat speluncă și două femei de 33 de ani care comercializau susubstanțele narcotice, anterior toți fiind judecați pentru infracțiuni similare. Indivizii au fost documentați pe parcursul lunilor martie-aprilie.

Indivizii sunt cercetați penal pentru organizarea ori întreţinerea speluncilor  pentru consumul drogurilor sau etnobotanicelor, care conform legislației se pedepsește cu amendă de la 27 500 lei la 57 500 lei sau cu închisoare de până la 4 ani.

 

In this article


Join the Conversation