ȘOR îl compară pe Dodon cu Filat și nu exclude că-i va urma soarta

Liderul Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor îl compară pe președintele Igor Dodon cu fostul premier, condamnat pentru corupție, Vlad Filat. Ilan Șor a declarat într-o conferință de presă...

Liderul Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor îl compară pe președintele Igor Dodon cu fostul premier, condamnat pentru corupție, Vlad Filat. Ilan Șor a declarat într-o conferință de presă că cei doi denotă un comportament asemănător, transmite Breaking News cu referire la partidulsor.md.

„Dodon îmi amintește foarte bine de Filat, care, ca un funcționat adevărat, s-a deprins să trăiască pe banii oamenilor de afaceri. Știți că eu cunosc asta pe propria piele”, a menționat Ilan Șor.

Printre aceste similitudini sunt și indiferența față de oameni, potrivit politicianului. „Demonstrează aceeași dragoste față de lux, aceeași atracție față de PR și totala indiferență față de oameni. Sunt toți o apă și un pământ și e foarte dureros că țara noastră este condusă de astfel de conducători”, a concluzionat Ilan Șor.

Politicianul a făcut aceste declarații acuzându-l pe Igor Dodon că a folosit exportatorii moldoveni în interesele sale politice, mințindu-i că vor fi reluate livrările în Rusia, ca acest lucru să nu se întâmple. Mai mult, Ilan Șor sugerează că Dodon ar fi pus în mod special piedici la reluarea exporturilor, ca mai apoi să se erijeze în postura de „salvator”.

Fiind întrebat dacă Dodon ar putea avea aceeași soartă ca fostul premier corupt Vlad Filat, Ilan Șor a spus că soarta lui Dodon este decisă de Dumnezeu.

In this article


Join the Conversation