Sondaj municipal: Identificarea nevoilor tinerilor din Chișinău

În capitală este lansat Sondajul municipal privind identificarea necesităților tinerilor din municipiul Chișinău. În acest proces iniţiat de Primăria Chişinău şi Centrul Municipal de Tineret Chișinău, urmează să...

În capitală este lansat Sondajul municipal privind identificarea necesităților tinerilor din municipiul Chișinău.

În acest proces iniţiat de Primăria Chişinău şi Centrul Municipal de Tineret Chișinău, urmează să fie implicaţi circa 100 de tineri voluntari, care vor chestiona peste 1800 de tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani din Chișinău, iar rezultatele sondajului urmează a fi prezentate la finalul lunii mai, în cadrul Forumului Municipal al Tinerilor.

,,Tinerii vor veni cu soluții asupra problemelor identificate iar municipalitatea va pune în aplicare mai multe initiațive, activitați care să implice tinerii, a menţionat în cadrul şedinţei operative a serviciilor Primăriei Chişinău, Petru Grecu, şeful Centrelor Municipale de Tineret Chişinău.

Amintim că la finalul lunii martie, Forumul European de Tineret a publicat lista scurtă a orașelor care vor lupta pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului 2027, iar orașul Chișinău a primit statutul de oraș candidat. Pe parcursul anului 2024, urmează să fie elaborat dosarul, iar în luna noiembrie vom fi anunţate rezultatele.

In this article