Primăria și locuitorii Chișinăului se implică în acțiuni de salubrizare și amenajare urbană

Angajații Primăriei, împreună cu locuitorii Capitalei, au participat, în aceste zile, la un șir de acțiuni de plantare a arborilor, de salubrizare și de organizare a mai multor...

Angajații Primăriei, împreună cu locuitorii Capitalei, au participat, în aceste zile, la un șir de acțiuni de plantare a arborilor, de salubrizare și de organizare a mai multor evenimente sociale și culturale.

Primarul Capitalei a precizat, la ședința operativă de azi, că în toate sectoarele a început realizarea proiectelor propuse pentru acest an și, în curând, acestea vor fi multiplicate.

„În fiecare zi suntem în sectoare, discutăm cu oamenii și vorbim cu muncitorii și vom veni cu îmbunătățiri în toate domeniile, cum ar fi infrastructură și sectorul social. Mă bucur când astfel de obiective ne unesc și punem umărul să facem Chișinăul nostru mai bun”, a declarat Ion Ceban.

Autoritățile municipale precizează că acum au loc reparații pe trotuarul de pe bd. Decebal, în zona Cimitirului Eroilor, pe străzile Trandafirilor și Traian. În sectorul Ciocana au început lucrările de amenajare a parcărilor pe strada Milescu Spătaru, iar în perimetrul Ginta Latină-Dumeniuk vor fi reabilitate și trotuarele. În sectorul Râșcani continuă reabilitarea trotuarelor pe Renașterii.

„Aceste lucrări, cu certitudine, se vor multiplica în fiecare sector, ne propunem să continuăm cu mai multe proiecte și ne cerem scuze pentru deranj și vă mulțumim pentru înțelegere”, a mai adăugat edilul.

In this article