Sondaj IMAS // Guvernul condus de actualul premier este mai eficient și mai aproape de oameni

Guvernul condus de actualul premier Ion Chicu este mai eficient și mai aproape de oameni, decât echipa Maiei Sandu. Cel puțin asta arată datele ultimului Barometru socio-politic realizat...

Guvernul condus de actualul premier Ion Chicu este mai eficient și mai aproape de oameni, decât echipa Maiei Sandu. Cel puțin asta arată datele ultimului Barometru socio-politic realizat de compania IMAS.

Respondenții au fost întrebați “În ce perioadă credeţi că Republica Moldova a fost mai eficient guvernată?”. Cei mai mulți, 37%, au spus că pe timpul Guvernului condus de Ion Chicu. Pentru Guvernul Sandu și-au dat votul 28% din respondenți, iar restul, 35%, nu cunosc sau nu au vrut să răspundă la această întrebare.

Participanții la sondaj au fost rugați să aprecieze “În ce perioadă guvernarea a fost mai aproape de cetăţeni și de nevoile lor?”

Și în acest caz, cei mai mulți au apreciat activitatea echipei conduse de Ion Chicu – 36%, iar pentru Guvernul Sandu și-au dat votul 31%. Ceilalți au evitat să răspundă la întrebare.

Sondajul, la care au participat 1109 persoane, a fost realizat în perioda 7-19 februarie. Marja de eroare este de trei la sută.

In this article