Opt moldoveni au deschis mai multe fabrici ilicite de țigări, în Italia. Poliția a confiscat de la ei țigarete de 12.000.000 de euro

Opt cetăţeni ai Republicii Moldova au fost arestaţi în sudul Italiei, pentru fabricarea ţigărilor contrafăcute. Reținerea a avut loc în data de 20 februarie, în câteva locații din...

Opt cetăţeni ai Republicii Moldova au fost arestaţi în sudul Italiei, pentru fabricarea ţigărilor contrafăcute. Reținerea a avut loc în data de 20 februarie, în câteva locații din orașul Napoli, acolo unde suspecții îți desfășurau activitatea ilegală.

Presa din Italia scrie că suspecții confecționau produse de tutungerie pe care ulterior le vindeau clienților. În total, poliția financiară a ridicat din așa numitele fabrici ale moldovenilor peste 10 tone de tutun, dar și patru tone de ţigarete şi trei echipamente de producţie a acestora. Oamenii legii italieni au constatat că moldovenii și-au improvizat făbricile în niște depozite părăsite, iar zilnic produceau câte 3 tone și jumătate de țigări.

Prin urmare, marfa ilegală, care valorează peste 12.000. 000 de euro a fost confiscate, iar moldovenii urmează să compară pe banca acuzaților pentru a-și afla sentințele.

In this article