Sondaj: Cei mai mulți moldoveni cred că Guvernul Chicu va schimba lucrurile în bine

Majoritatea populației își leagă speranțele de activitatea Guvernului Chicu, potrivit unei cercetări sociologice, prezentate astăzi de Asociația Sociologilor și Demografilor. La întrebarea: credeți că Guvernul Chicu este în...

Majoritatea populației își leagă speranțele de activitatea Guvernului Chicu, potrivit unei cercetări sociologice, prezentate astăzi de Asociația Sociologilor și Demografilor.

La întrebarea: credeți că Guvernul Chicu este în stare să schimbe lucrurile spre bine în țară, 27,3% dintre respondenți au răspuns cu certitudine da, iar 32,5% – mai curând da.

Participanții la sondaj au apreciat și colaborarea dintre Președinție, Parlament și Guvern. 21,6% dintre persoanele chestionate au spus că sunt foarte satisfăcute de această conlucrare, iar 30,3% – destul de satisfăcute.

Cercetările de teren, în cadrul sondajului Vox Populi – februarie 2020 „Opțiunile social-politice ale cetățenilor în preajma alegerilor parlamentare noi din Circumscripția uninominală nr.38 mun. Hâncești”, au fost efectuate în perioada  10-16 februarie, pe un eşantion de 1173 de respondenţi, din 89 localităţi, cu o marjă de 3,0%.

In this article


Join the Conversation