Șoferii fără permis sau cu permis suspendat vor plăti mai scump

Șoferii care urcă la volan fără permis de conducere sau cu acesta suspendat, vor fi pedepsiți mai dur. Despre aceasta a anunțat ministrul de Interne, Adrian Efros. Ministrul...

Șoferii care urcă la volan fără permis de conducere sau cu acesta suspendat, vor fi pedepsiți mai dur.

Despre aceasta a anunțat ministrul de Interne, Adrian Efros.

Ministrul a declarat în cadrul unei conferințe de presă că va propune înăsprirea legii pentru șoferii care conduc fără permis sau cu permisul suspendat.

Acesta nu a precizat ce amenzi sau pedepse autoritățile vor înainta, însă ministrul a precizat că oamenii legii vor intensifica măsurile de patrulare a traficului rutier „din domeniul Star Trek”.

„Lucrăm la un set normativ de legi cu privire la răspunderea încălcărilor ce țin de conducerea automobilului fără permis, în special de către minori sau persoane care nu-l dețin, să fie răspunderea diferită de cei care au permisul de a conduce suspendat. Noile sancțiuni vor avea un impact descurajator”, a declarat ministrul.

Totodată Efros a anunțat că, începând cu 3 septembrie, au fost pornite acțiuni la nivel național pentru prevenirea și combaterea abaterilor de la regulile de circulație pe drumurile publice.

In this article