O minoră din Drochia, violată de tatăl vitreg timp de mai mulți ani

Un bărbat originar din raionul Dondușeni a fost condamnat la 11 ani de închisoare cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, după ce timp de patru ani...

Un bărbat originar din raionul Dondușeni a fost condamnat la 11 ani de închisoare cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, după ce timp de patru ani și-a violat fiica vitregă.

Potrivit materialelor cauzei, totul a început în 2018, într-o localitate din raionul Drochia, când fetița avea doar 12 ani, transmite breakingnews.md cu referire la Deschide.md.

Bărbatul a violat fetița până în vara lui 2022, când despre situația respectivă a aflat mama minorei, care a alertat Poliția.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că a întreținut o singură dată relații sexuale cu fiica vitregă, când aceasta avea 16 ani. În rest, inculpatul a negat cele incriminate, menționând că minora avea relații sexuale cu alți bărbați.

Fetița a declarat în fața instanței că îi este frică de tatăl vitreg, deoarece acesta a amenințat-o că atunci când va ieși din închisoare se va răzbuna pe ea.

Sentinţa este cu drept de apel la Curtea de Apel Bălţi în termen de 15 zile.

In this article