Socialiștii din Hâncești, revoltați de trădarea lui Gațcan: Ne-ați vândut ca Iuda pe 30 de arginți!

  Organizația teritorială Hâncești a PSRM îi cere lui Ștefan Gațcan să-și depună mandatul de deputat, după ce a acesta a părăsit fracțiunea socialiștilor și a aderat la...

 

Organizația teritorială Hâncești a PSRM îi cere lui Ștefan Gațcan să-și depună mandatul de deputat, după ce a acesta a părăsit fracțiunea socialiștilor și a aderat la Grupul Pro Moldova, controlat de Vlad Plahotniuc.
“Sutele de cetățeni, activiști socialiști, care au muncit pe frig și prin glod, ca să-l facă deputat pe Ștefan Gațcan, cer depunerea IMEDIATĂ a mandatului de parlamentar. Noi am muncit pentru ca să fiți aleși în Parlament și să ne reprezentați cu demnitate, nu să ne trădați, să ne vindeți ca Iuda pe 30 de arginți. Veniți în fața sutelor de socialiști din Hîncești, în fața miilor de oameni care v-au dat votul în martie, să le priviți în ochi și să le explicați de ce i-ați trădat! Vă place banul?”, se spune într-o declarație a organizației teritoriale Hâncești a PSRM.
Membrii PSRM din Hâncești îi cer lui Gațcan să doneze milionul de dolari pe care l-a primit din miliardul furat pentru tratarea bolnavilor de COVID-19 și să dispară din politică.
“Lăsați mandatul și dispăreți din politică, poate așa veți reuși să vă salvați parțial onoarea profesională de medic. Că cea de politician ați îngropat-o adânc și definitiv. Vă așteptăm la Hîncești să vă spunem mai multe… Ori vom veni noi la Chișinău să vă zicem”.
Anterior, și membrii și simpatizanții PSRM din Orhei s-au declarat revoltați de decizia deputatului Ștefan Gațcan de a părăsit fracțiunea socialiștilor și de a adera la grupul Pro Moldova.

In this article