PSRM despre plecarea fostului deputat Ștefan Gațcan: El a trădat propriile valori

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova își exprimă indignarea în legătură cu acțiunile fostului deputat PSRM, Ștefan Gațcan. Ieșirea sa din fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor, cu sprijinul căreia...

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova își exprimă indignarea în legătură cu acțiunile fostului deputat PSRM, Ștefan Gațcan. Ieșirea sa din fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor, cu sprijinul căreia el a învins la alegeri, reprezintă un pas josnic și imoral, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

“Ștefan Gațcan și-a trădat nu doar propriii alegătorii, care au avut încredere în el și l-au votat. El a trădat nu doar activiștii Partidului Socialiștilor, care zi și noapte au lucrat pentru victoria sa la alegeri. El a trădat propriile valori și a demonstrat lipsă totală de demnitate umană.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova examinează plecarea unor astfel de personaje ca Gațcan, drept un proces de curățare a rîndurilor PSRM. Noi avem încredere în fiecare deputat și consilier municipal din partea PSRM, care sunt fideli partidului, alegătorilor și activiștilor, care urmează valorile și respectă programul politic al PSRM.

Partidul Socialiștilor exclude orice negocieri cu trădătorii și transfugii. Singura cale de depășire a actualei crize politice este doar desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate, conform sistemului proporțional. Alegătorii nu trebuie să aleagă tot felul de personaje, dar să opteze pentru programe politice, valori și strategii de dezvoltare a țării”, se mai arată în comunicat.

In this article