Socialiștii au protestat în fața casei lui Nesterovschi de la Bălți

Deputați ai partidului Socialiștilor, activiști ai PSRM și ai mișcării de tineret ”Garda Tânără” au organizat, astăzi, un flashmob la Bălți, vizavi de casa în care locuiește cetățeanul...

Deputați ai partidului Socialiștilor, activiști ai PSRM și ai mișcării de tineret ”Garda Tânără” au organizat, astăzi, un flashmob la Bălți, vizavi de casa în care locuiește cetățeanul Alexandru Nesterovschi, cel care săptămâna trecută a anunțat despre retragerea sa din fracțiunea PSRM și s-a alăturat echipei conduse de Ilan Șor.

Socialiștii au cerut ca fostul lor coleg să renunțe la mandatul de deputat care aparține formațiunii.

Participanții la flashmob au remarcat că „Alexandru Nesterovschi a trădat voturile a zeci de mii de alegători care au votat pentru „stea”, pentru echipa Partidului Socialiștilor și nu pentru Nesterovschi personal”.

„PSRM nu exclude că acesta a fost presat să trădeze echipa. În acest caz, el urma să vină la colegii săi și să-i informeze despre situația creată. Dar, n-a făcut-o. Socialiștii insistă pe faptul ca Alexandru Nesterovschi să depună mandatul de deputat pe care alegătorii l-au acordat echipei PSRM”, se arată într-un comunicat al PSRM.

In this article