Situaţia la frontieră, în ultimele 24 de ore

Angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat următoarele acțiuni ilegale, transmite Breaking News. – o trecere ilegală a frontierei moldo-ucrainene; – 12 încălcări...

Angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat următoarele acțiuni ilegale, transmite Breaking News.

– o trecere ilegală a frontierei moldo-ucrainene;

– 12 încălcări a regimului zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere;

– o tentativă de trecere ilegală a bunurilor peste frontieră;

– patru cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova;

– șapte conducători auto au ignorat regulile de folosire a vinietelor și de transportare;

– trei persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute ca urmare a schimbului de informații cu instituțiile de drept naționale.

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 47 183 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 24 619 a fost înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova. La fel, din totalul de traversări persoane 20 373 au fost cel al cetățenilor moldoveni. Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 10 464 traversări, fiind consemnat un număr mai mare de traversări a mașinilor înmatriculate în străinătate – 6 356 treceri. Comparativ cu a doua zi de Paște a anului trecut, fluxul de călători este în creștere cu 6,62%.

 

 

 

In this article


Join the Conversation