Serviciul de urgență 112 are un nou sediu în capitală

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, a participat astăzi la inaugurarea noului sediu al Serviciului pentru preluarea apelurilor de urgență 112, transmite Breaking News. „Inaugurarea noului sediu al...

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, a participat astăzi la inaugurarea noului sediu al Serviciului pentru preluarea apelurilor de urgență 112, transmite Breaking News.

„Inaugurarea noului sediu al Serviciului 112 va spori calitatea serviciilor de preluare a apelurilor de urgență și siguranța acestui serviciu critic pentru cetățean. Acest sediu dispune de toată infrastructura necesară pentru buna funcționare a Sistemului Informațional Automatizat 112, corespunde rigorilor de securitate și autonomie energetică. Un alt moment important este faptul că acest edificiu este primul Centru de preluare apeluri din Europa care este alimentat 100% cu energie verde ca sursa energetică de bază, fiind alimentat din energia generată de Parcul fotovoltaic din apropiere, dar care este conectat și la rețelele standard de alimentare cu energie”, a declarat ministrul Anatol Usatîi în cadrul evenimentului de inaugurare.

In this article


Join the Conversation