Serviciile municipale, la datorie și în perioada 9, respectiv 12 și 13 mai. Ion Ceban: „Chișinăuienii vor fi asigurați cu servicii calitative”

Primarul General al Chișinăului, Ion Ceban, asigură locuitorii orașului că, serviciile municipale va fi la datorie și în zilele de 9, respectiv 12 și 13 mai. Mai exact,...

Primarul General al Chișinăului, Ion Ceban, asigură locuitorii orașului că, serviciile municipale va fi la datorie și în zilele de 9, respectiv 12 și 13 mai.

Mai exact, joi, 9 mai, angajații Î.M. Regia „Autosalubritate” își vor începe activitatea de colectare și transportare a deșeurilor municipale la ora 05:30, cei 115 angajați și 43 de autospeciale, urmând a fi în teren până la ora 20:00.

„Pe 9 mai, muncitorii din cadrul întreprinderii vor fi responsabili de evacuarea deșeurilor mixte și reciclabile din containerele amplasate în PMAN, în contextul evenimentelor prilejuite Zilei Europei”, a mai scris Ion Ceban.

Totodată, edilul a menționat că, de Paștele Blajinilor, operatorul municipal de salubrizare va colecta și transporta deșeurile, după cum urmează:
-Duminică, 12 mai: vor fi în teren 15 autospeciale și aproximativ 40 de angajați, pentru a colecta deșeurile de la toate platformele comune din Chișinău;
-Luni, 13 mai: evacuarea deșeurilor din toate sectoarele Capitalei, va fi asigurată de 95 de angajați și 30 de autospeciale, care vor munci din primele ore ale dimineții;
-Deșeurile din sectorul particular vor fi evacuate marți, 14 mai.

De asemenea, informează Ion Ceban, conform unui grafic special, vor munci și angajații Centrului multifuncțional al S.A. „Apă-Canal”, și anume:
-Miercuri, 8 mai: program de lucru în intervalul orar 08:00 – 16:00;
-Joi, 9 mai: închis;
-Vineri, 10 mai: program de lucru în intervalul orar 08:00 – 15:45;
-Sâmbătă, duminică și luni, 11,12, respectiv 13 mai: închis.

În ceea ce privește, Departamentul Dispecerat, cu echipele de intervenţie, ce asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate, vor lucra în regim de muncă obișnuit. Apelurile vor fi preluate non-stop de către angajații Dispeceratului la numerele de telefoane 022-256-666 sau 022-857-777, a conchis Primarul General Ion Ceban.

In this article