Serghei Șoigu critică întârzierile la fabrica de armament din Ural și cere sporirea producției

Ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu, a efectuat o vizită la o fabrică de armament din Ural, criticând conducerea pentru întârzieri și cerând sporirea producției de armament. Vizita...

Ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu, a efectuat o vizită la o fabrică de armament din Ural, criticând conducerea pentru întârzieri și cerând sporirea producției de armament.

Vizita a avut loc la fabrica din Ekaterinburg, unde Șoigu a exprimat nemulțumirea față de nivelul de producție de artilerie autopropulsată și a cerut creșterea capacității de producție.

Ministrul a subliniat importanța accelerării producției de rachete de apărare aeriană, având în vedere atacurile cu drone ucrainene.

Directorul uzinei a răspuns, menționând că producția a crescut deja de șase ori în ultimii doi ani și că primul lot al noului sistem de artilerie autopropulsată, 2S35, este în faza finală de producție.

Ministrul rus al apărării a subliniat necesitatea respectării indicatorilor stabiliți și a cerut propuneri specifice pentru atingerea obiectivelor.

Industria de apărare rusă a fost mobilizată în contextul conflictului din Ucraina, iar producția militară este în creștere pentru a satisface cerințele forțelor armate.

 

In this article