Sefului Inspectoratului de Poliție Briceni, suspendat din funcție

La o zi după revenirea din concediu a șefului Inspectoratului de Poliție Briceni al IGP al MAI, comisar-șef Valeriu Moscalu, viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Interne Andrei Năstase l-a suspendat...

La o zi după revenirea din concediu a șefului Inspectoratului de Poliție Briceni al IGP al MAI, comisar-șef Valeriu Moscalu, viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Interne Andrei Năstase l-a suspendat din funcție ca urmare a inițierii unei anchete de serviciu de către Serviciul protecție și anticorupție al MAI, transmite Breaking News.

Decizia ministrului survine pe fundalul unor semnale din partea mass-media referitoare la acuzații de săvârșirea unor ilegalități grave de către comisarul-șef Moscalu, dar și al unor sesizări din partea unor cetățeni.

Ministerul Afacerilor Interne reiterează în context faptul că din dispoziția ministrului Năstase în raport cu orice abuzuri sau acte de corupție săvârșite de angajați MAI va exista o politică de toleranță zero, iar orice sesizare în acest sens va fi minuțions examinate de către structurile abilitate.

In this article


Join the Conversation