Șefa statului a discutat despre oportunitățile de afaceri din Moldova cu un grup de investitori internaționali

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu reprezentanții grupurilor de investitori DFC (SUA), Swedfund (Suedia), Proparco (Franța), Finnfund (Finlanda), invitați în țara noastră de Fondul...

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu reprezentanții grupurilor de investitori DFC (SUA), Swedfund (Suedia), Proparco (Franța), Finnfund (Finlanda), invitați în țara noastră de Fondul de investiții Horizon Capital, care activează de mai mulți ani în Moldova. 

Interlocutorii au discutat despre oportunitățile de investiții și afaceri oferite de către piața noastră. Șefa statului a subliniat că Republica Moldova își dorește să construiască o economie puternică și rezilientă și este angajată ferm în realizarea reformelor care vor îmbunătăți mediul de afaceri. Președinta Maia Sandu a încurajat oamenii de afaceri să investească în Moldova, în special în producerea și stocarea energiei, agricultura cu valoare adăugată înaltă, infrastructură logistică și sectorul tehnologiilor informaţionale.

In this article