Șefa statului a discutat cu Ambasadorul Republicii Polone, Tomasz Kobzdejv

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Polone în țara noastră, E.S. Tomasz Kobzdej, în contextul vizitei recente pe...

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Polone în țara noastră, E.S. Tomasz Kobzdej, în contextul vizitei recente pe care lidera de la Chișinău a avut-o la Varșovia.

În cadrul întrevederii, au fost discutate situația politică din țară, evoluțiile de securitate din regiune și agenda bilaterala dintre Republica Moldova și Polonia. Șefa statului a mulțumit domnului ambasador pentru contribuția Poloniei la proiectele de modernizare a țării noastre și a menționat că ne dorim o cooperare mai strânsă în sectoarele prioritare precum agricultura și transporturile, dar și un parteneriat mai eficient în domeniul asigurării ordinii publice. Totodată, Președinta Maia Sandu a subliniat importanța sprijinului politic pe care ni-l acordă Polonia în cadrul instituțiilor europene, dar și pentru susținerea noastră pe calea aderării la UE.

In this article