Șefa statului a avut o întrevedere cu Ambasadorul Franței, Graham Paul

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit miercuri cu ES Graham Paul, Ambasadorul Republicii Franceze în țara noastră. Agenda discuțiilor a vizat cooperarea bilaterală și provocările curente ale...

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit miercuri cu ES Graham Paul, Ambasadorul Republicii Franceze în țara noastră. Agenda discuțiilor a vizat cooperarea bilaterală și provocările curente ale Republicii Moldova.

În context, șefa statului a transmis recunoștința sa Franței și Președintelui Macron pentru susținerea continuă a Republicii Moldova în procesul de integrare europeană și pentru ajutorul considerabil acordat în ultimul an și jumătate în mai multe domenii.

Președinta Maia Sandu a menționat că situația în sectorul energetic devine tot mai complicată și că Republica Moldova contează pe sprijinul partenerilor externi pentru a trece mai ușor de această iarnă. Interlocutorii au discutat despre organizarea următoarei întruniri a Platformei de Sprijin pentru Moldova, care va avea loc în această lună la Paris, și despre prioritățile țării noastre pentru această întrunire.

In this article