Șef IGPF, prins băut la volanul unei Toyota Land Cruiser a MAI, în afara orelor de serviciu

Șeful unei direcții din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a fost prins băut la volanul automobilului de serviciu. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul...

Șeful unei direcții din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a fost prins băut la volanul automobilului de serviciu. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:22, la intersecția străzii Calea Basarabiei cu strada Lunca Bîcului din capitală.

Potrivit surselor noastre, ar fi vorba despre Nicolae Valentin, șeful Direcției Investigare Criminalitate Transfrontalieră din cadrul IGPF.

Șeful DICT a IGPF s-ar fi deplasat la volanul automobilului de serviciu, o mașină de teren de model Toyota Land Cruiser. Automobilul care circula haotic a fost observat de alți șoferi în trafic pe strada Grădina Botanică, iar șoferul s-ar fi aflat vizibil în stare de ebrietate la volan.

Aceștia ar fi sesizat oamenii legii despre acest fapt la Serviciul Unic de urgență 112, iar ulterior mașina a fost trasă pe dreapta de un echipaj INSP.

Nicolae Valentin era în afara orelor de serviciu, în civil,  dar la volanul mașinii a IGPF.

Nicolae Valentin, șeful DICT al IGPF

Dânsul a fost testat cu aparatul Drager iar rezultatele au arătat că șeful din cadrul IGPF avea o concetrație de 0,76 mg/l de alcool în aerul expirat.

Cazul este documentat de oamenii legii.

Sursa: plusmedia.md
In this article