Scandal la Frontieră: Interpretul rus Irakli nu a putut intra în Moldova

Interpretul de origine georgiană din Rusia, Irakli, a fost nevoit să renunțe la concertul programat în Republica Moldova pentru a doua oară, după ce i s-a refuzat intrarea...

Interpretul de origine georgiană din Rusia, Irakli, a fost nevoit să renunțe la concertul programat în Republica Moldova pentru a doua oară, după ce i s-a refuzat intrarea în țară. Artistul trebuia să susțină un concert într-un club de noapte din capitală în această seară, pe 10 februarie.

„Din păcate, concertul care trebuia să aibă loc astăzi în Moldova, unii poate vor râde, dar nu va avea loc. Nu din cauza mea. Din nou, nu m-au lăsat să intru în țară angajații de la frontieră. Suspectez niște motive politice”, a spus Irakli.

„Este a doua oară când organizatorii mi-au promis că totul va fi bine, dar nu a fost să fie. A fost principial pentru mine să ne întâlnim, pentru că muzica nu trebuie să fie politizată, la fel ca și sportul. Nu aveam de gând nici prima, nici a doua oară să cânt cu îndemnul de a susține vreun partid politic. Noi nu participăm la acțiuni politice și asta nu a fost o acțiune politică, dar am început să văd cu totul altfel guvernarea și președintele vostru. M-am consultat cu avocații și voi ataca decizia în instanță. Am dreptul să mă văd cu fanii mei. Sunt sigur că mai devreme sau mai târziu întâlnirea noastră va avea loc. Eu nu mă voi da bătut. Da, îmi este obijduitor, dar binele cu siguranță va învinge”, a adăugat interpretul rus.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ираклий Пирцхалава (@irakli_music)

In this article