Scandal în Franța: Primarul din Avallon, reținut după ce au fost găsite 70 kg de canabis în locuința sa

Primarul comunei Avallon (departamentul Yonne) din estul Franței, Djamila Habsaoui, a fost reținută după ce în locuința ei au fost găsite 70 kg de canabis. Acest lucru a...

Primarul comunei Avallon (departamentul Yonne) din estul Franței, Djamila Habsaoui, a fost reținută după ce în locuința ei au fost găsite 70 kg de canabis. Acest lucru a fost raportat de canalul BFMTV.

Potrivit acestuia, pe lângă șeful comunei, „încă șase persoane au fost reținute, inclusiv doi dintre frații ei”. După cum a indicat postul TV, în timpul unei serii de percheziții, pe lângă canabis, au fost descoperite aproximativ 1 kg de cocaină și 20 de lingouri de aur.

BFMTV clarifică că perchezițiile și arestările au avut loc în cadrul unei operațiuni globale împotriva criminalității legate de droguri numită „Piața Curată”.

Anterior, șeful Ministerului Afacerilor Interne din Franța, Gerald Darmanin, a declarat că în timpul raidurilor, care au avut loc în ultimele șase luni, au fost reținuți aproximativ 7,2 mii suspectați de traficanți de droguri, în timp ce autoritățile au confiscat 3,6 tone de substanțe interzise.

In this article