Preot polonez, condamnat la închisoare după ce un bărbat a leșinat la orgia din parohie

Un preot polonez a fost condamnat la 18 luni de închisoare pentru infracțiuni sexuale și furnizare de droguri, după ce un bărbat a leșinat în timpul unei orgii...

Un preot polonez a fost condamnat la 18 luni de închisoare pentru infracțiuni sexuale și furnizare de droguri, după ce un bărbat a leșinat în timpul unei orgii la el acasă, scrie The Telegraph.

Potrivit presei poloneze, victima luase prea multe pastile pentru disfuncții erectile. A fost chemată o ambulanță, dar la sosirea paramedicilor li s-a refuzat accesul și au putut să-i acorde ajutor doar după sosirea poliției.

Preotul, cunoscut sub numele de Tomasz Z, a fost condamnat pentru infracțiuni sexuale, furnizare de droguri și omisiunea de a acorda asistență unei persoane aflate în pericol de a-și pierde viața sau de a suferi vătămări corporale grave.

De asemenea, a fost obligat să plătească victimei 15.000 de zloți (3.000 de lire sterline) drept despăgubiri și câteva mii de zloți către un fond creat pentru a ajuta victimele infracțiunilor.

Procesul a avut loc cu ușile închise, a relatat agenția de știri de stat PAP, adăugând că sursele au indicat că nu se va face apel.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article