Șase pacienţi cu Covid-19 s-au vindecat şi vor fi externaţi din spital, alţi trei au părăsit deja instituţile medicale

Încă şase pacienţi infectaţi cu coronavirus s-au vindecat şi urmează a fi externaţi din spital, după ce, ieri, alţi trei au părăsit deja instituţile medicale. Anunţul a fost...

Încă şase pacienţi infectaţi cu coronavirus s-au vindecat şi urmează a fi externaţi din spital, după ce, ieri, alţi trei au părăsit deja instituţile medicale. Anunţul a fost făcut astăzi de ministrul Sănătăţii, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unui briefing de presă.

În cadrul aceluiaşi brefing, Dumbrăveanu a mai spus că tratamentul bolnavilor din raioane se va efectua în spitalele regionale din Bălţi, Comrat şi Cahul, iar cei cu complicaţii deosebit de grave vor fi trimişi la Chişinău.

De asemenea, Viorica Dumbrăveanu a ţinut să mulţumească agenţilor economici care donează bani sistemului de sănătate, dar şi studenţilor de la UTM, care confecţionează echipament pentru medicii aflaţi în prima linie a războiului cu COVID-19.

„Mulţumesc agenţilor economici care se implică, dar şi voluntarilor de la UTM, care confecţionează ecrane şi haine de protecţie pentru medici”, a precizat Viorica Dumbrăveanu.

In this article