Șantier, pe drumurile din Nordul țării. Vezi ce trasee vor fi reparate în acest an

Drumurile din Nordul țării, în acest an, se vor transforma în șantier. Autoritățile planifică să repare aproape 20 de km din drumul Chișinău – Orhei – Bălți, 57...

Drumurile din Nordul țării, în acest an, se vor transforma în șantier. Autoritățile planifică să repare aproape 20 de km din drumul Chișinău – Orhei – Bălți, 57 de km de drum Bălți – Criva, 44 km de drum R7 – Păscăuți – Călinești – Fălești – R16, dar și 5 km din tronsonul Orhei – Bravicea și altele.

Subiectul a fost discutat în cadrul unei ședințe de lucru, la care a participat premierul Ion Chicu și reprezentanții Administrației de Stat a Drumurilor.

Potrivit ASD, cheltuielile totale programate ale fondului rutier sunt de 1,7 miliarde de lei. Aproape 400 de milioane de lei vor fi direcționate pentru lucrări la obiectele de tranziție, iar peste jumătate de miliard vor merge pentru construcția obiectelor noi.

Premierul a solicitat Administrației de stat a Drumurilor să creeze un mecanism eficient de supraveghere a tuturor șantierelor și să asigure o calitate înaltă a lucrărilor și materialelor folosite.

In this article