Șanse ZERO! Așa au comentat oamenii postarea Maiei Sandu despre lansarea candidatului PAS la Hîncești

Localnicii din Hîncești se arată nemulțumiți de candidatul PAS la alegerile parlamentare repetate, care vor avea loc în data de 15 martie 2020. După ce Maia Sandu a...

Localnicii din Hîncești se arată nemulțumiți de candidatul PAS la alegerile parlamentare repetate, care vor avea loc în data de 15 martie 2020. După ce Maia Sandu a postat pe Facebook anunțul că în acest week-end va fi lansat oficial candidatul Olesea Stamate, comentariile au curs gârlă.

Arcadie Baba: „Îmi pare rău să o spun, dar încă o greșeală foarte mare, Doamna Maia Sandu, astfel aveți șansa de a pierde atît Hînceștiul, cît și prezidențialele. Orgoliul de data aceasta nu e cel mai potrivit, o spune majoritatea care vă susține, dar treaba boerului …”

Gabriel Xmx: „Bună. De ce oare nu e Dl Cobzac? El e din orașul Hîncesti. Știe toate problemele acestui raion. Îmi pare rău că vă gîndiți la interese personale, și la lume ba..”

Andrian Tihon: „Împreună cu Olesea Stamate vom face dreptate! – ce șabloane penibile.”

Iar alți internauți au spus că Olesea Stamate are „șanse zero” de a câștiga acest scrutin.

La alegerile parlamentare repetate din Hîncești, PAS a înaintat candidatura Olesei Stamate și a refuzat să îl susțină pe membrul de partid Grigore Cobzac. Cel din urmă s-a ales cu susținerea PPDA, fapt care a stârnit un nou război dintre Maia Sandu și Andrei Năstase.

In this article


Join the Conversation