Salvatorii au donat sânge de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

Astăzi 14 iunie, zeci de salvatori şi pompieri  din sudul ţării au donat sînge pentru oamenii aflaţi în dificultate, transmite Breaking News. Angajaţii IGSU din cadrul Unităţii de...

Astăzi 14 iunie, zeci de salvatori şi pompieri  din sudul ţării au donat sînge pentru oamenii aflaţi în dificultate, transmite Breaking News.

Angajaţii IGSU din cadrul Unităţii de salvatori şi pompieri Giurgiuleşti au mers des de dimineață pentru a dona sânge. Pompierii susțin că această acţiune este una necesară, întrucât pe lângă faptul că salvează vieţi în fiecare zi, au posibilitate să salveze şi oameni cu probleme de sănătate. Angajaţii IGSU s-au prezentat la Centru de colectare din municipiul Cahul şi îndemnă şi alte persoane să doneze sânge.

Ziua Mondială a Donatorului de Sânge este un prilej pentru a creşte gradul de conştientizare asupra necesităţii condiţiilor de siguranţă în donarea de sânge. Pentru prima data Ziua Mondială a Donatorului de Sânge a fost marcată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii în anul 2004.

In this article


Join the Conversation