Sacrificiile primarului Chișinăului: Ion Ceban și echipa, captivi ai rolurilor de angajați din primărie, fără timp pentru viața personală

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a declarat că munca de primar a devenit o obsesie pentru el și echipa sa. „Noi cu echipa am ajuns într o...

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a declarat că munca de primar a devenit o obsesie pentru el și echipa sa.

„Noi cu echipa am ajuns într o situație în care, dacă suntem undeva peste hotare, fiecare merge și observă că iaca acolo stă gunoi. Că acolo stă pluviala, ar trebui să capteze altfel. Iată acolo vedeți ce tip de asfalt s-a pus. Da, iată, la podul cela, da i-an uite ce fel de copac, da uite cum a înverzit zona, dar nu pune flori, da pune altceva. Da, aveți transportul, cum e. Și tot așa mai departe. Sunteți captivii rolurilor de angajați de la Primărie și mai puțin viață persoanală”, a declarat Ceban în emisiunea „NeRedactat”.

Ceban a spus că, la început, nu credea că va fi atât de afectat de munca de primar.

„Dacă cineva îmi spunea vreo 7 ani în urmă când, mergând pe stradă, o să observe absolut tot ce se întâmplă în acea stradă, nu credeam. Deci, la propriu, nu credeam”, a spus Ceban. „Acuma câteodată mă tem, pentru că ori dacă nu stau, iată, în vazonul acesta nu știu ce cum trebuie, am acest disconfort, disconfort și moral și psihologic”.

Ceban a menționat că este mulțumit de munca pe care o face, dar că este, de asemenea, conștient de faptul că această muncă îi consumă o parte importantă din viață.

„Dar cel mai interesant, când s-a molipsit toată echipa de lucrurile astea”, a spus Ceban. “Și atunci, nu mai e doar o problemă a primarului, e o problemă a echipei”.

In this article