S-a constatat! Femeia care a provocat accidentul de la Buiucani circula cu 130 km/oră

Femeia care a provocat teribilul accident de ieri de pe strada Alba Iulia nu avea permis de conducere, iar anul trecut a fost condamnată la şase luni de...

Femeia care a provocat teribilul accident de ieri de pe strada Alba Iulia nu avea permis de conducere, iar anul trecut a fost condamnată la şase luni de puşcărie pentru că a condus în stare de ebrietate. Din 2010 şi până în prezent a fost amendată de 43 de ori pentru abateri de la regulamentul rutier. În accidentul de ieri, femeia circula cu 130 de kilometri la oră. Un om a murit şi 24 au fost răniţi.

Gheorghe Balan, şef interimar Inspectoratul General al Poliţiei: „Poliţiştii urmează să stabilească dacă şoferiţa se afla în stare de ebrietate. Femeia este urmărită penal pentru omor din imprudenţă.”

Medicii au anunţat că starea femeii este extrem de gravă. Aceasta a suferit o intervenţie chirurgicală, iar acum se află în secţia de terapie intensivă.

În urma accidentului de pe Alba Iulia, un bărbat de 34 de ani, pasager în maşina femeii, a murit pe loc. Alte 24 de persoane, inclusiv copii, au fost răniţi. În prezent, nouă persoane rămân spitalizate.

In this article


Join the Conversation