Ruslan Codreanu către Maia Sandu: Nici nu ați intrat în președinție, că prima ce faceți, împărțiți instituțiile și expuneți oamenii la risc

Maia Sandu a procedat inuman, atunci când a decis să organizeze un protest în fața Parlamentului. De această părere este fostul primar de Chișinău, Ruslan Codreanu. “Cum Maia...

Maia Sandu a procedat inuman, atunci când a decis să organizeze un protest în fața Parlamentului. De această părere este fostul primar de Chișinău, Ruslan Codreanu.

“Cum Maia Sandu a hotărât să răspundă inițiativelor din parlament nu este ceea ce am votat cu toții pe 15 noiembrie. Înainte de toate! Dar înainte de Toate este sănătatea fiecărui cetățean! Și NU POȚI să aduni oamenii acum! Nu este etic, poate chiar inuman aș spune eu în fața miilor de doctori, în fața miilor de bolnavi”, a scris Codreanu pe Facebook.

Codreanu o acuză pe Maia Sandu de iresponsabilitate și față de medicii, care luptă pe prima linie.

“Știați că nu există săptămână să nu avem sinucideri în spitale? Știați că doctorii de familie sună bolnavii cu pneumonii acasă și încep a plânge ei, dar nu bolnavii? Că nu mai pot, că nu mai știu? Știți că doctorii muncesc până la epuizare? Că în reanimare tuburi de unică folosință se sterilizează, pentru că NU MAI SUNT!!!! Voi organizatorii evenimentului de azi? Să bați socialiștii cu metodele lor înseamnă că în curând te vei transforma în ei, doar că pe dreapta și doar că olecuțâcă îți pasă de popor. OPRIȚI-VĂ! ESTE IRESPONSABIL!”, spune fostul primar.

Ruslan Codreanu i-a amintit Maiei Sandu că anume ea a fost cea, care a cedat SIS-ul în 2019, împărțind instituțiile statului pe criterii politice.

„Iar acum nici nu ați reușit să intrați în președinție, că prima ce faceți să împărțiți iarăși instituții. Doar că ce nu vă face față este faptul că în plină pandemie, când țările din jur sunt închise, Dvs. și echipa Dvs. expune la riscuri nebune sute de oameni și nu le pasă de pandemie și de doctori!”, a conchis Codreanu.

In this article