Rușii au atacat Kievul cu drone kamikaze la primele ore ale dimineţii

Rusia a atacat Kievul cu drone kamikaze, luni dimineață. Informația a fost confirmată de mai mulți oficiali ucraineni iar pe rețelele de socializare au început să apară imagini...

Rusia a atacat Kievul cu drone kamikaze, luni dimineață.

Informația a fost confirmată de mai mulți oficiali ucraineni iar pe rețelele de socializare au început să apară imagini cu explozii provocate de atacul rusesc.

Șeful căilor ferate ucrainene de stat, Alexander Kamișin, a declarat că bombardamentele au avut loc în apropierea gării centrale din Kiev, confirmând relatările corespondentului The Guardian care se află în zonă.

Deocamdată nu sunt informații privind existența victimelor în urma loviturilor din apropierea gării, deși în urma atacurilor au fost avariate și clădiri rezidențiale.

Publicația NEXTA a difuzat imagini cu o dronă iraniană care a survolat Kievul luni dimineață. Potrivit The Guardian, aceasta ar fi cauzat cea de-a cincea explozie din oraș, după ce soldații ucraineni nu au reușit să o doboare.

Ulterior, primarul Vitali Kliciko a publicat o fotografie cu epava uneia dintre dronele kamikaze care au atacat Kievul în această dimineață.

Atacul de luni dimineață a avut loc la doar două zile după ce președintele Rusiei, Vladimir Putin, a afirmat că „nu va fi nevoie de alte lovituri masive” asupra Ucrainei.

In this article