Rușii au atacat cu rachete orașul Odesa. Sunt mai mulți răniți

Cel puțin șase persoane au fost rănite, inclusiv un copil, după ce rachetele rusești au lovit orașul Odesa, în cursul nopții, a declarat marți un oficial militar ucrainean...

Cel puțin șase persoane au fost rănite, inclusiv un copil, după ce rachetele rusești au lovit orașul Odesa, în cursul nopții, a declarat marți un oficial militar ucrainean citat de CNN.
Purtătorul de cuvânt al administrației militare de la Odesa, Serhi Bratchuk, a declarat, într-o postare pe Telegram, că orașul a fost vizat de șapte rachete de croazieră „Kalibr” lansate din Marea Neagră. Șase dintre rachetele rusești au lovit zone civile, a mai spus Bratchuk.

Trei case și cel puțin alte două clădiri au fost distruse în atac.

Forțele ruse au continuat bombardamentele și la Nikopol, lansând 40 de atacuri în cursul nopții, a precizat guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk Valentin Reznichenko, citat de Kyiv Independent. El a raportat că bombardamentele rusești au incendiat două întreprinderi industriale și au deteriorat clădiri rezidențiale și liniile electrice. Nu s-au înregistrat victime.

In this article