Recidivist cu peste 15 furturi la activ, reținut de polițiști

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, originar din capitală,  este cercetat penal după ce ar fi  comis în  peste 15 furturi în sectoarele Botanica și Centru.    În cadrul investigațiilor...

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, originar din capitală,  este cercetat penal după ce ar fi  comis în  peste 15 furturi în sectoarele Botanica și Centru.   

În cadrul investigațiilor polițiștii sectorului Botanica au stabilit că bărbatul intra pe ascuns în apartamente, în parcările și holurile blocurilor de locuit de unde sustrăgea diferite bunuri.

Acesta ar fi  însușit în perioada iunie-iulie curent, mai multe biciclete, motorete, un mangal, masă pentru picnic, ace pentru frigărui, și alte bunuri, cauzând victimelor un prejudiciu considerabil în sumă totală de 180 000 de lei.

Urmare a măsurilor întreprinse de polițiști,  suspectul a fost identificat și este cercetat penal în stare de libertate pentru furt,  faptă care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 de ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

În continuare oamenii legii întreprind măsuri de investigație și urmărire penală privind   complicitatea acestuia și în alte cazuri analogice înregistrate pe teritoriul mun. Chișinău.

In this article