Rusia începe luni o nouă campanie de recrutare în armată

Statul Major rus a anunțat că luni va începe campania de conscripție de primăvară, adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani. Această mișcare, care...

Statul Major rus a anunțat că luni va începe campania de conscripție de primăvară, adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani. Această mișcare, care se desfășoară de două ori pe an, reprezintă o sursă de îngrijorare pentru mulți ruși, pe fondul temerilor de o posibilă mobilizare militară.

Viceamiralul Vladimir Ţimlianski, reprezentant de rang înalt al Statului Major rus, a confirmat că toți noii recruți își vor efectua serviciul militar, având o durată de un an, pe teritoriul Federației Ruse. El a asigurat publicul că acești tineri nu vor fi trimiși în regiunile anexate din Ucraina și nu vor fi implicați în operațiuni militare speciale ale Rusiei.

Cu toate acestea, numărul exact al tinerilor vizați în campania de recrutare din primăvara anului 2024 nu a fost precizat de către reprezentanții Statului Major rus.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article