Rudă apropiată a președintelui a fost numită de Gavriliță într-o funcție la Guvern (Video)

Verișoara dreaptă a președintelui Maia Sandu, Anastasia Taburceanu, a fost numită, marți, purtătorul de cuvânt al premierului Natalia Gavrilița. Taburceanu este vara lui Sandu de pe mamă. Aceasta...

Verișoara dreaptă a președintelui Maia Sandu, Anastasia Taburceanu, a fost numită, marți, purtătorul de cuvânt al premierului Natalia Gavrilița.

Taburceanu este vara lui Sandu de pe mamă. Aceasta apare și în filmul de campanie prezentat de Maia Sandu la prezidențialele din 2020. Videoclipul conține mai multe interviuri cu rudele Maiei Sandu. În acest filmuleț, Anastasia Taburceanu o descrie pe Maia Sandu ca o rudă grijulie și foarte atentă cu cei apropiați.

De asemenea, numele Anastasiei Taburceanu apare și  într-o investigație prezentată de socialistul Bogdan Țîrdea despre finanțarea din exterior a campaniei Maiei Sandu la prezidențiale. Una din aceste scheme a fost pusă în practică prin intermediul Asociației ”Centrul de Analize și Promovare a Reformelor” (CAER), unde pe lângă Maia Sandu, Igor Grosu și Liliana Onofrei Nicolăescu a activat în calitate de expert și Anastasia Taburceanu.

In this article