Revenea din Germania, deținând un document falsificat

În după-amiaza zilei de 22 martie 2024, un conațional a fost depistat cu document moldovenesc, cu semne de falsificare, de către polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău....

În după-amiaza zilei de 22 martie 2024, un conațional a fost depistat cu document moldovenesc, cu semne de falsificare, de către polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău. Bărbatul de 39 de ani s-a prezentat pe sensul de intrare în Moldova, la cursa „Frankfurt-Chișinău”.

După identificarea persoanei, polițiștii de frontieră au acționat conform analizei de risc, fiind extinse cercetările în linia a doua de control. Ca urmare, asupra pasagerului a fost depistat un permis de conducere, care ar fi emis de către autoritățile moldovene. La verificarea amănunțită a documentului, polițiștii de frontieră au stabilit că permisul nu corespunde unui act autentic, conținând indici de falsificare.

Cercetările continuă în vederea elucidării tuturor circumstanțelor, permisul a fost ridicat și transmis în laboratorul criminalistic al IGPF pentru expertiză.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article