Numărul morților în urma atacului de la Moscova a urcat până la 115

Dintre cei 11 suspecți reținuți după atacul de vineri de la Crocus City Hall, patru ar fi fost implicați nemijlocit în uciderea personalelor care au venit la concert. ...

Dintre cei 11 suspecți reținuți după atacul de vineri de la Crocus City Hall, patru ar fi fost implicați nemijlocit în uciderea personalelor care au venit la concert. 

Un video în care unul dintre presupușii atacatori este interogat a fost publicat de propagandista de jurnalista rusă Margarita Simonian. Individul a declarat că ar fi primit bani de la o persoană necunoscută pentru a deschide focul asupra oamenilor. Pentru asta urma să primească 500 de mii de ruble, jumătate din sumă fiindu-i transferată pe un card.

Potrivit autorităților ruse, persoanele au fost prinse în regiunea Breansk. Șeful FSB, Alexandr Bortnikov, i-a raportat lui Vladimir Putin despre reținerea a 11 bărbați, toții fiind cetățeni ruși.

Într-o altă secvență publicată de canalele de telegram apropiate Kremlinului, citate de TASS, apare presupusul lider al atacatorilor care au împușcat oamenii. Acesta are nevoie însă de traducător pentru a înțelege întrebările anchetatorilor.

Până acum, potrivit datelor oficiale, au murit 115 oameni în urma atentatului terorist. Alte surse scriu despre un număr de aproape 150 persoane ucise, însă datele nu sunt confirmate.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article