Reținuți în flagrant, unul a pătruns într-un automobil, iar altul a jefuit

Un tânăr de 24 de ani și un  minor de 16 ani au fost reținuți în flagrant de polițiștii Batalionului de patrulare și reacționare operativă (BPRO) din cadrul Direcției...

Un tânăr de 24 de ani și un  minor de 16 ani au fost reținuți în flagrant de polițiștii Batalionului de patrulare și reacționare operativă (BPRO) din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, unul fiind suspectat de tentativă de furt, iar altul de jaf stradal, comise noaptea trecută în sectorul centru al capitalei.

În primul caz, polițiștii au reținut, pe str. Grenoble, un tânăr  de 24 de ani, în timp ce a pătruns într-un automobil  parcat pentru a sustrage bunuri.

Acesta a fost escortat la inspectorat pentru documentare.  

În cel de-al doilea caz, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, o tânără de 28 de ani a fost jefuită de geantă, fiind reținut de polițiști un adolescent  de 16 ani.    

În cadrul acțiunilor suspecții  și-au recunoscut vina. Aceștia  nu sunt la prima abatere de la lege, fiind cercetați penal pentru infracțiuni analogice.

În ambele cazuri au fost inițiate procese penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și atragerea la răspundere a suspecților conform legislației.

In this article