Reținut după ce și-ar fi înjunghiat prietenul de pahar

Un bărbat de 52 de ani din Telenești a fost plasat în arest pentru 30 de zile, fiind suspectat  de  comiterea unui  omor în sectorul Centru al capitalei. Preliminar, s-a constatat...

Un bărbat de 52 de ani din Telenești a fost plasat în arest pentru 30 de zile, fiind suspectat  de  comiterea unui  omor în sectorul Centru al capitalei.

Preliminar, s-a constatat că victima, un bărbat de 67 de ani, ar fi  consumat băuturi alcoolice împreună cu bănuitul, iar la un moment dat între ei s-ar fi iscat un conflict, care a degenerat în bătaie,  soldată cu comiterea crimei.

Totul a avut loc la 11 octombrie curent, într-o construcție nefinisată de pe strada Natalia Gheorghiu.

Suspectul i-ar aplicat victimei mai multe lovituri în regiunea gâtului cu un obiect ascuțit și a plecat într-o direcție necunoscută. 

Bărbatul este cercetat penal pentru omor, infracțiune care, conform legislației, se pedepseşte cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

În cadrul măsurilor speciale de investigație și urmărire penală au participat angajații Direcției de Poliție a mun. Chișinău, colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Centru, în comun cu procurorii.

 

In this article