Reținut după ce a violat și jefuit o minoră

Un bărbat în vârstă de  32 de ani, domiciliat în satul Cioara, raionul  Hâncești,  a fost reținut   pentru 72 de ore,  fiind bănuit că ar fi violat și...

Un bărbat în vârstă de  32 de ani, domiciliat în satul Cioara, raionul  Hâncești,  a fost reținut   pentru 72 de ore,  fiind bănuit că ar fi violat și jefuit o  minoră  de 17 ani.

La data de 21 martie,  curent, angajații Inspectoratului de poliție Hâncești,  în conlucrare cu  cei ai Inspectoratului  național de investigații, sub conducerea Procuraturii raionului Hâncești, au stabilit că suspectul a revenit recent din Italia,  iar după trei zile de expirare a termenului de carantină la domiciliu, s-a deplasat cu autoturismul prin satul Crasnoarmeiscoe, raionul Hâncești, unde a stopat și a luat ca pasageră o minoră.

Audiată de poliție,  victima a declarat că prin constrângere, profitând de imposibilitatea de a se apăra sau de a-și exprima voința, a violat-o, iar ulterior,  i-a sustras în mod deschis telefonul mobil.

Ca rezultat al măsurilor speciale de investigații, efectuate de polițiști, la data de 23 martie,  a fost identificat și stabilit suspectul. În urma percheziției la domiciliul acestuia, polițiștii au depistat și ridicat telefonul mobil care aparține victimei și automobilul cu care se deplasa.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul  riscă de la 5 până la 12 ani de închisoare.

In this article