Reprezentantă UN Women a fost decorată cu medalia „Pentru Cooperare”

Reprezentanta de țară a organizaţiei UN Women în Republica Moldova, Ulziisuren Jamsran, a fost decorată ieri, la Ministerul Apărării, cu medalia „Pentru Cooperare”, transmite Breaking News. Ministrul Apărării...

Reprezentanta de țară a organizaţiei UN Women în Republica Moldova, Ulziisuren Jamsran, a fost decorată ieri, la Ministerul Apărării, cu medalia „Pentru Cooperare”, transmite Breaking News.

Ministrul Apărării i-a mulţumit reprezentantei UN Women în Republica Moldova pentru sprijinul acordat la elaborarea, promovarea şi implementarea principalelor documente de politici sectoriale în domeniul egalităţii de gen, instruirea efectivului militar şi civil, organizarea şi desfăşurarea campaniilor de promovare a femeilor, care îndeplinesc serviciul militar, precum şi pentru asistenţă la lansarea Asociaţiei Femeilor din Armata Națională.

La rândul ei, Ulziisuren Jamsran a menţionat că a fost o onoare să reprezinte UN Women în Republica Moldova şi să colaboreze cu Ministerul Apărării în promovarea agendei „Femeile, Pacea și Securitatea”.

In this article


Join the Conversation