Replica sarcastică a liderei PAS la acuzațiile celor din PPDA

Liderul PAS, Maia Sandu, reacționează cu aroganță la acuzațiile colegilor săi din PPDA, că îşi atribuie meritele altora pentru ajutorul acordat de România Republicii Moldova, în perioada pandemiei...

Liderul PAS, Maia Sandu, reacționează cu aroganță la acuzațiile colegilor săi din PPDA, că îşi atribuie meritele altora pentru ajutorul acordat de România Republicii Moldova, în perioada pandemiei de coronavirus.

Amintim că, într-o postare pe Facebook, deputatul Platformei DA, Inga Grigoriu o taxează pe Sandu şi o acuză de faptul că manipulează opinia publică. „Constat cu regret că unii nu au rezistat acestei tentații – de a manipula opinia publică. Că au prins la curaj în folosirea din gros a populismului, isterizarea societății și utilizarea acelorași instrumente ca și precedenții, cât și a actualilor”, a scris Inga Grigoriu,.

Replica liderei PAS a fost una sarcastică. Maia Sandu a declarat, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N4 că părerea celor de la PPDA „nu contează”.

Amintim că deputatul PPDA Inga Grigoriu nu vede cu ochi buni nici cochetarea colegilor lor din Partidul Acţiune şi Solidaritate cu grupul Pro Moldova din Parlament. „Din câte se înțelege, mai ales prin influencerii lor, le este mai lesne să se înțeleagă cu alde Candu, Seriojca Sîrbu și vreo câțiva de la PD”, a scris Inga Grigoriu, pe Facebook.

 

In this article